Διάσκεψη τύπου – TRAVEL EXPO CYPRUS 2023

Στο πάνελ από αριστερά: Χάρης Παπαχαραλάμπους, Εκπρόσωπος τύπου του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου, Βασίλης Σταματάρης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου, Δρ Μαρία Σωκράτους, Τουριστικός Λειτουργός Α’, Υφυπουργείου Τουρισμού και ο Προϊστάμενος του Γραφείου Κύπρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) Πέτρος Σαγάνας.

Η TRAVEL EXPO CYPRUS 2023 θα πραγματοποιηθεί από 21 μέχρι 23 Απριλίου στους Χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία.

Ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) και ο Όμιλος Εταιρειών Display Art Plc είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη διοργάνωση της Τουριστικής Έκθεσης «TRAVEL EXPO CYPRUS 2023». Η Έκθεση ΤΑΞΙΔΙ που όλοι γνωρίζετε και έχετε στηρίξει με την συμμετοχή σας για 23 χρόνια τώρα, φέτος αλλάζει, αναβαθμίζεται και σε μια προσπάθεια να καταστεί περιφερειακή, όπου θα προσελκύει όχι μόνο εκθέτες από Ελλάδα και Κύπρο αλλά και από τις γειτονικές χώρες και την Ευρώπη γενικότερα, μετονομάζεται σε TRAVEL EXPO CYPRUS.

Η εξειδικευμένη αυτή έκθεση χαρακτηρίζεται από τις πιο επιτυχημένες εκθέσεις που οργανώνονται στην Κύπρο και προσελκύει πάνω από 10,000 επισκέπτες κάθε χρόνο, ενώ αποτελεί και την μόνη τουριστική έκθεση που πραγματοποιείται στη χώρα μας. Η έκθεση προσφέρει ολόπλευρη πληροφόρηση και ενημέρωση στους ταξιδιώτες που επιθυμούν να περάσουν τις διακοπές τους στην Κύπρο και το εξωτερικό, καθώς και ελκυστικά ταξιδιωτικά πακέτα από τους εκθέτες που συμμετέχουν στην έκθεση μεταξύ των οποίων είναι το Υφυπουργείο Τουρισμού, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, Ταξιδιωτικοί Πράκτορες, Αεροπορικές Εταιρείες, Ξενοδοχεία, Τουριστικά Θέρετρα, Περιφέρειες, Νησιά και Δήμοι της Ελλάδας, Διεθνείς Συμμετοχές και πολλοί άλλοι.

Οι ώρες επισκέψεων στην έκθεση είναι:

21 Απριλίου 2023        16:00-22:00

22 Απριλίου 2023        16:00-22:00

23 Απριλίου 2023        15:00-21:00

Είσοδος: €3,00 / παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα τελέσουν από κοινού ο Υφυπουργός Τουρισμού Κύπρου, κ. Κώστας Κουμής και ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο, κ. Ιωάννης Παπαμελετίου την Παρασκευή 21 Απριλίου, ώρα 17:00.

Στη φωτογραφία από αριστερά: Βασίλης Σταματάρης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου, Δρ Μαρία Σωκράτους, Τουριστικός Λειτουργός Α’, Υφυπουργείου Τουρισμού, Φοίβος Νικολαΐδης, Πρόεδρος Συνδέσμου Συγγραφέων & Δημοσιογράφων Τουρισμού και Άντρη Γεωργίου, Αξιωματούχος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου στο περιθώριο της διάσκεψης τύπου.

Η Άντρη Γεωργίου, Αξιωματούχος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου βοηθά τους δημοσιογράφους με τα δελτία τύπου.

Related Posts