Φιλοξενία και κοπή Βασιλόπιττας από τον Μητροπολίτη Ταμασού & Ορεινής κ. Ησαΐα

Σε ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης στον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ταμασού & Ορεινής κ. Ησαΐα, ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Συγγραφέων & Δημοσιογράφων Τουρισμού, Φοίβος Νικολαΐδης, αφού τον ευχαρίστησε για την εξαιρετική φιλοξενία, του προσέφερε αναμνηστική πλακέτα του Συνδέσμου.

Της Μαρίνας Παπαγαβριήλ ΚωνσταντινίδουΕυχαριστούμε πολύ για την τέλεια διοργάνωση της κοπής της Βασιλόπιττας του Συνδέσμου μας και φυσικά για την επιλογή του χώρου. Θερμές ευχαριστίες στον Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής για τη φιλοξενία, την προσφορά πλούσιου προγεύματος (το οποίο ετοίμασαν με αγάπη η μητέρα του Γεωργία και το προσωπικό της κουζίνας), για την ενδιαφέρουσα ενημέρωση σχετικά με το ιστορικό και το έργο της Μητρόπολης και για τη διευθέτηση επίσκεψης-ξενάγησης στο Πλανητάριο και το Βυζαντινό Μουσείο της Μητρόπολης.Το καλαίσθητο αρχιτεκτονικά κτίριο της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού & Ορεινής, με τις Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις του, Χριστουγεννιάτικο χωριό.Ο δραστήριος Μητροπολίτης Ταμασού & Ορεινής, καλωσορίζει και με την ευκαιρία ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του Παγκύπριου Συνδέσμου Συγγραφέων & Δημοσιγράφων Τουρισμού για τις πολλαπλές δραστηριότητες της Μητρόπολης.Ο Μητροπολίτης Ταμασού & Ορεινής κ. Ησαΐας με το λεπτό χιούμορ του, λίγο πριν την κοπή της βασιλόπιτας.
Φοίβος Νικολαΐδης, Γρηγόρης Μαλιώτης, Μαρία Παχίτη και Πέρσα Ανδρέου στην κλήρωση λαχνών που έγινε με τα πλούσια δώρα. Στο Πλανητάριο που φιλοξενείται στην αυλή της Μητρόπολης Ταμασσού και Ορεινής, ένα έργο μοναδικό στο είδος του στο νησί, το οποίο συνδυάζει αρμονικά επιστήμη, εκπαίδευση, ψυχαγωγία και πολιτισμό.Ξενάγηση από τον κ. Αχιλλέα Κεντώνη, Διευθυντή του Interstellar Science, Educational and Cultural Institute, στο Πλανητάριο Κύπρου.

Μαρίνα Παπαγαβριήλ Κωνσταντινίδου facebook

Related Posts