Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου

Ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) μετά την Ετήσια Γενική Συνέλευση του στις 5 Δεκεμβρίου 2023 που ήταν και εκλογική, εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την τριετία 2023 – 2026 το οποίο κατά την πρώτη του συνεδρία στις 12 Δεκεμβρίου 2023 καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Χάρης Παπαχαραλάμπους      Πρόεδρος
Πάμπος Χαραλάμπους            Αντιπρόεδρος Αεροπορικών Θεμάτων και Αεροδρομίων
Χρίστος Άσπρου                     Αντιπρόεδρος Εισερχόμενου Τουρισμού
Χρίστος Χρίστου                    Αντιπρόεδρος Εξερχόμενου Τουρισμού
Μάριος Σωκράτους     Ταμίας
Αντώνης Ορθοδόξου              Εκπρόσωπος Τύπου
Αντρέας Κάκκουρας            Μέλος
Αντρέας Παπακυπριανού        Μέλος
Ήβη Αραούζου                       Μέλος
Μαίρη Σπύρου                        Μέλος
Νικόλας Χριστοφή                 ΜέλοςΟ απερχόμενος Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Βασίλης Σταματάρης, ο οποίος θα εξακολουθεί να συμμετέχει στις συνεδρίες του Δ.Σ. ως αμέσως προηγούμενος Πρόεδρος, ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του νέου Διοικητικού Συμβουλίου τονίζοντας ότι θα είναι δίπλα τους ότι και αν χρειαστούν αφού ο ACTA είναι πάντα στην έγνοια του.

Ο νέος Πρόεδρος κ. Χάρης Παπαχαραλάμπους αμέσως μετά την εκλογή του, υποσχέθηκε στα μέλη ότι θα εργαστεί σκληρά τόσο για τα συμφέροντα των Ταξιδιωτικών Πρακτόρων όσο και για το ευρύτερο καλό του τουρισμού στην Κύπρο, σε συνεργασία πάντοτε με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Στη Γενική Συνέλευση, η οποία ήταν και καταστατική, αποφασίστηκε επίσης όπως ο Σύνδεσμος επικαιροποιήσει την ονομασία του σε «Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου» ώστε να αποδίδει καλύτερα τις εργασίες των μελών του που περιλαμβάνουν τόσο τον εξερχόμενο όσο και τον εισερχόμενο τουρισμό, αντιπροσωπεύοντας άμεσα ή έμμεσα την πλειοψηφία των τουριστών που επισκέπτονται τη χώρα μας κάθε χρόνο.

Related Posts