«ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ Ο ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ» Προκήρυξη Μαθητικού Γραπτού Διαγωνισμού

24 Φεβρουαρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Συγγραφέων & Δημοσιογράφων Τουρισμού προκηρύσσει Μαθητικό Γραπτό Διαγωνισμό με θέμα: «Η τουριστική ανάπτυξη και προβολή των ορεινών Κοινοτήτων. Διακοπές κοντά στη φύση, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους της Κύπρου».

Ο διαγωνισμός αυτός απευθύνεται στους μαθητές της  Γ΄ τάξης των Γυμνασίων:   Σολέας, Αγρού, Ομόδους,  Λευκάρων, Πολεμίου και Σχολής Μιτσή Λεμύθου.

Στην πρωτοβουλία αυτή συμμετέχει το Υπουργείο Παιδείας, το Υφυπουργείο Τουρισμού και το Γραφείο Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων.

Χορηγοί είναι το Υφυπουργείο Τουρισμού, το Γραφείο Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, η Ελληνική Τράπεζα, ο Όμιλος Εταιρειών Ιάκωβος Φωτιάδης, η Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, το Ίδρυμα Φώτος Φωτιάδης, το Crowne Plaza και η Financial Media Way (FMW).

Xορηγός επικοινωνίας το Ρ.Ι.Κ. Ο Δήμος Λευκάρων είναι ο χορηγός του Συνεδριακού Μεγάρου, για την τελική εκδήλωση απονομής των βραβείων.

Για τις λεπτομέρειες οργάνωσης του Διαγωνισμού Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου είχε σχετική συζήτηση με αξιωματούχους του Υπουργείου Παιδείας.

Στη φωτογραφία από αριστερά: Γιώργος Νικολάου, αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, Δρ Λούης Κυπριανός, Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης, Δρ Σοφόκλης Ανδρέας, Επιθεωρητής Μέσης Εκπαίδευσης Φιλολογικών Μαθημάτων και Φοίβος Νικολαΐδης, πρόεδρος του Συνδέσμου στα Γραφεία του Υπουργείου Παιδείας.

Related Posts