Σημείο αναφοράς η Έκθεση «Ταξίδι 2022»

Έκθεση Ταξίδι 2022

Σημείο αναφοράς για τα τουριστικά δρώμενα της Κύπρου αποτελεί η Έκθεση «Ταξίδι 2022» που φέτος πραγματοποιείται από τις 29 Απριλίου – 1η Μαΐου στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου, ύστερα από δύο χρόνια απουσίας λόγω κορωνοϊού.

Αυτό ανέφερε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA), κ. Βασίλης Σταματάρης, προσθέτοντας ότι για 23η χρόνια η Έκθεση «Ταξίδι» αποτελεί σηματοδότη των ταξιδιών των Κυπρίων στο εξωτερικό. Όπως ανέφερε ο κ. Σταματάρης, στην Έκθεση φέτος συμμετέχουν με δικά τους περίπτερα, μεταξύ άλλων ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), η Σλοβακία, το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου, η fedHATTA (Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού), Ταξιδιωτικοί Πράκτορες, Αεροπορικές Εταιρείες, Τουριστικά Θέρετρα, Περιφέρειες και Δήμοι από Ελλάδα, Διεθνείς Συμμετοχές και πολλοί άλλοι εμπλεκόμενοι του χώρου. Η έκθεση προσφέρει ολόπλευρη πληροφόρηση και ενημέρωση στους ταξιδιώτες που επιθυμούν να περάσουν τις διακοπές τους σε Κύπρο και εξωτερικό.

Αφού είπε ότι oι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για τους τουριστικούς προορισμούς και τα διαθέσιμα ταξιδιωτικά πακέτα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συμμετοχή του Υφυπουργείου Τουρισμού Κύπρου αλλά και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στην Έκθεση, οι οποίοι συμμετέχουν δυναμικά για άλλη μια χρονιά.

Τέλος, ο Πρόεδρος έκανε αναφορά στη σημασία των Ταξιδιωτικών Πρακτόρων, όπου πλέον καθίστανται πιο απαραίτητοι από ποτέ. Ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους είναι καλύτερο οι ταξιδιώτες να επιλέγουν έναν ταξιδιωτικό πράκτορα, για να προετοιμάσει το ταξίδι τους, είναι ότι μπορεί να τους προφυλάξει από παγίδες και τυχόν προβλήματα στο ταξίδι τους ενώ προσφέρει γενικότερη προστασία στον ταξιδιώτη.

Ακόμα, όπως ανέφερε ο κ. Σταματάρης, ο ταξιδιωτικός πράκτορας θα παρουσιάσει στον πελάτη του όλες τις επιλογές και φυσικά στην καλύτερη δυνατή τιμή και με πιθανότητα εναλλακτικών λύσεων. Η επιλογή του ταξιδιωτικού πράκτορα έχει επιπλέον οφέλη που αντικατοπτρίζουν την τσέπη, τη ψυχολογία και φυσικά τις εμπειρίες του κάθε ταξιδιώτη.

Η Έκθεση «Ταξίδι 2022» θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου – 1η Μαΐου στους Χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία. Τα εγκαίνια θα τελέσουν από κοινού ο Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Σάββας Περδίος και ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο, κ. Ιωάννης Παπαμελετίου την Παρασκευή (29/04) στις 5:00 μ.μ.

Οι ώρες επισκέψεων στην έκθεση είναι:

29 Απριλίου 2022                 16:00-22:00

30 Απριλίου 2022                 16:00-22:00

1 Μαΐου 2022                        15:00-21:00

Το εισιτήριο εισόδου είναι 3 ευρώ, ενώ για παιδιά κάτω των 12 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι το περιοδικό Down Town, οι ιστοσελίδες Like.com.cy και in-cyprus.com ενώ τηλεοπτικοί χορηγοί επικοινωνίας είναι ο Alpha Κύπρου και το  alphanews.live.

Γραφείο Τύπου ACTA

Λευκωσία, 20 Απριλίου 2022

Related Posts