Συνάντηση Συνδέσμου με στελέχη της KPMG για διερεύνηση τρόπων συνεργασίας στον τομέα προβολής του τουρισμού

Στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιούμε με κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς, που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τα τουριστικά δρώμενα στον τόπο μας, αντιπροσωπεία του Συνδέσμου αποτελούμενη από τον Φοίβο Νικολαΐδη και Γιώργο Μιχαηλίδη, είχαν σήμερα το πρωί, 24 Μαρτίου, 2023 ενημερωτική συνάντηση με στελέχη της KPMG στα γραφεία της εταιρείας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων για εύρεση κοινού εδάφους για συνεργασία στον τομέα προβολής του τουρισμού μέσω κοινών δράσεων, με ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της ανάδειξης της σημαντικής συμβολής του τουρισμού στην οικονομική ανάπτυξη και των τουριστικών επιχειρήσεων, που ασχολούνται με το τουριστικό προϊόν.

Τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση επικεντρώθηκαν σε δυο βασικούς πυλώνες και συγκεκριμένα στην ανάδειξη της αξίας του τουρισμού ως οικονομικής δραστηριότητας και η καλλιέργεια ενδιαφέροντος από δυνητικούς, αυριανούς επιχειρηματίες ή στελέχη επιχειρήσεων του τουριστικού τομέα, όπως είναι οι μαθητές και οι φοιτητές. Η συνεργασία για παράδειγμα για στοχευμένες εκδηλώσεις  με τη Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας & Επιχειρηματικότητας, του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) και άλλα.

Στη φωτογραφία από αριστερά: Γιώργος Μιχαηλίδης, Έλενα Μουζούρη, Senior Manager, Markets, KPMG, Μαριλένα Κωνσταντίνου, Real Estate & Hospitality Specialist, KPMG και Φοίβος Νικολαΐδης.

Related Posts