Τελική Ευθεία Μαθητικού Διαγωνισμού «Παυσανίας ο Περιηγητής»

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το Μαθητικό Διαγωνισμό Παυσανίας ο Περιηγητής, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Συγγραφέων & Δημοσιογράφων Τουρισμού σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας, το Υφυπουργείο Τουρισμού και το Γραφείο Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων.

Θέμα του Διαγωνισμού η τουριστική ανάπτυξη και η προβολή των Ορεινών Κοινοτήτων. Διακοπές κοντά στη φύση, στον πολιτισμό και στους ανθρώπους της υπαίθρου.

Συμμετέχουν έξι σχολεία: Απεήτειο Γυμνάσιο Αγρού, Γυμνάσιο Πολεμίου, Γυμνάσιο Σολέας, Εμπορική Σχολή Μιτσή Λεμύθου, Περιφερειακό Γυμνάσιο & Λύκειο Λευκάρων και Σχολή Ομόδους.

Χορηγοί του Διαγωνισμού το Υφυπουργείο Τουρισμού, το Γραφείο του Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, το Υπουργείο Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας, η Ελληνική Τράπεζα, Η Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (ΣΥΤΑ),  τα Starbucks Chilled Classics, η Financial Media Way (FMW), το Ίδρυμα Φώτος Φωτιάδης και το Crowne Plaza Limassol Hotel. Χορηγός του Συνεδριακού Κέντρου ο Δήμος Λευκάρων και Χορηγός Επικοινωνίας το ΡΙΚ.

Στη φωτογραφία από αριστερά, Φοίβος Νικολαΐδης, Γιώργος Μιχαηλίδης, Γιώργος Νικολάου, Δρ Σοφοκλής Σοφοκλέους, Δήμαρχος Λευκάρων, Δρ Ανδρέας Σοφόκλης, Επιθεωρητής Μέσης Εκπαίδευσης Φιλολογικών Μαθημάτων και η Σκεύη Κωνσταντίνου, Τουριστικός Λειτουργός, του Υπουργείου Τουρισμού μετά τη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία του Δήμου Λευκάρων σήμερα το πρωί για σκοπούς οργάνωσης της τελικής εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαΐου, 2022 στο Συνεδριακό Κέντρο των Λευκάρων.

Related Posts